dinsdag 27 juli 2010

Weg

Ik heb niet zoveel plannen dit jaar, voor het besteden van die tijd die vakantie heet, de tijd zonder werk, verplichting, niks hoeft alles mag. Graag nog wat in mijn tent en als ik die dan openrits in den ochtend, een ander uitzicht ontwaren dan je eigen achtertuin. Al ben ik dol op mijn tuintje. De zon af en toe in een blauwe hemel. Maar er was deze weken overvloedig veel zon.

Wááarheen, leidt de we-e-e-g?... Een beetje van alles wat zou leuk zijn, niet te veel bedenken, zomaar wat, maakt niet uit wat. Dus ik neem nu mee: 2 boeken van Murikami, een gids van het Sauerland en een boekje over Venetie. 2 zakken drop en worstjes die je kunt snijden waar Nichtje L. uitgebreid van gesnoept heeft bij de kraam tijdens de Zomerfeesten, zozeer dat ik me genoodzaakt voelde om er 5 van te kopen.

Verder mijn goeie humeur en die tent natuurlijk plus alle benodigdheden. Ik ga genieten van alle verschillende landschappen die door het raampje van de auto voorbij zullen glijden. Mijn blog staat weer bijna 3 weken stil, tenzij er een internetverbinding op mijn weg verschijnt, want dan kan ik dat natuurlijk niet laten. Weg ben ik weg, op de weg en in de wei, wu-wei.