zaterdag 12 juli 2008

Ons Blogje

Mirjam en Lisa hadden in de stad hoofden van glas gezien. En ze hadden nog hele harde muziek gehoord: dat is waar, toch?!
Lisa kijkt mee naar wat ik typ.
- Wat vond je zo bijzonder aan die hoofden?
- Dat ze allemaal verschillende kleuren hadden.

En we zijn naar een winkel geweest, daar heb ik een tekening voor Mirjam gemaakt en dat was een clown en aan de achterkant had ik een mens gemaakt die onder een appelboom een boek zat te lezen. (Ik mocht zelf een wens doen wat ze zou gaan tekenen)

- Daar staat 'ik'. hoe weten ze nou dat jij het bent? Lisa leest mee.

We zijn ook nog naar een andere winkel geweest en daar was een klein basketballetje aan een touwtje vastgemaakt op net zoiets als een basketbalterrein, maar dan in het klein en van metaal.

En nu gaan we eten, want ik heb honger gekregen, jij niet?

Mmm, ik heb lekker gegeten zeg! En nu ga ik jullie vertellen wat ik nog meer heb gedaan vandaag en heb gezien... We zagen ook nog een winkel, maar die was helaas gesloten en daar was een doosje en op dat doosje stond een vlinder. We hebben ook nog voor mijn oma een suikerspin gekocht en daar mocht ik ook van snoepen, alleen werd de suikerspin kleiner en kleiner.

We zagen ook een clown en die clown deed allemaal truken en ik vond ze heel knap. Ik wou ook nog op een touw staan, die mensen vasthouden, maar ik zei per ongeluk 'Nee.' Maar ik wou het wel heel graag.

Zullen we nu maar afronden? Zegt Lisa.