zaterdag 7 januari 2017

Ter kennisgeving


In alle hectiek rondom een begrafenis, word je dan op een gegeven moment gevraagd, of je een advertentie in de krant wilt laten plaatsen. Bij Vader hadden we dat wel gedaan, maar nu bij Moeder besloten van niet. En nu dan achteraf denken: het zou toch wel aardig zijn, dat wanneer iemand googelt op één van hun namen, je dan kunt zien dat beide overleden zijn. Zus T. meldde dat bij de naam van mijn vader, er een verwijzing is naar dit blog.

Hun namen zijn: Christine Kho-So (So Djiang Nio) en Frans (Ong Giok) Kho Mariakasih. Ja, die meld ik nu, om zo meteen te kijken of dit dan, als je googelt, inderdaad te voorschijn komt. Ik doe dit op mijn eigen verantwoording, ik ben hun oudste dochter en ik maak me al jaren kenbaar in dit blog. Het is fijn om te weten dat ik hiermee wellicht een mogelijkheid schep ter kennisgeving.

Moeder is, omringd door haar familie, overleden op 20 december 2016. Vader is overleden precies  8 jaar geleden, in 2009, op deze dag: 7 januari. Mocht iemand die dit leest contact op willen nemen met hun kinderen, vijf in getal, dan kan dit door op dit blog te reageren, middels reizi@live.nl