zondag 27 mei 2012

langzaam

De tijden veranderen.
Nichtje Lisa typt hier op haar EIGEN laptop op een accu buiten in haar tuin in een tentje (van 31 euro voegt zij toe), dit blogje. vanochtend riep ze toen ze mij even zag typen: wat ben je LANGZAAM!!!! Sorry dat ik het zeg hoor, je bent wel heel erg langzaam. Zusje vertelde me dat ze ook een keer mijn loopje heeft nagedaan: ook al heel erg langzaam.


oja, als we een toetje willen dan moeten we zo naar binnen, we hebben stracitella ijs. dit zegt lisa tegen mij maar ik lig lekker zacht voor het eerst van het jaar weer in een tentje. dus ik weet niet of ik wel wil opstaan. zusje verscheind voor de tent opening, ze doet een monster na maar eigenlijk zich zelf. vreemde schrapende geluiden buiten wijzen erop dat ze de weber BBQ aan het schoon maken is wat er zouden toch eens muizen kunnen komen, HELLUP!!!!


Vandaag op het Beuningse strand een groot sprookjesslot gebouwd. Lisa zit te experimenten hoe ze het beste kan tiepen in haar tentje zittend met de laptop naast haar? of op schoot? maar nu ligt ze dan met de grote laptop op haar buik. terwel ik heerlijk relaxt naast haar lig, fijn zoon tiepiste! waar waren we gebleven? oja op heb  strandje dus. een nieuw spel. wie scoort is kiep. begrijp jij wat dit is? nou ik niet. dat is toch logich, zei lisa, de regels zijn duidelijk wie scoort is kiep. dus zo gaat het spel dan.


ja de tijden veranderen want Lisa zei: wacht even, dan doe ik een muziekje op. dus nu tiept ze met een erg rustgevend muziekje van richard Stolzman hoe ze daar aan komt God mag het weten.dat zit bij de voorbeelden van muziek zegt lisa. o zeg ik  weet ik veel. weet je wat volges mama mijn nieuw stopwoordje is zegt liisa : wacht even. dus denk ik dat lisa best wel van langzaam houd.


nu gaan we een stracitella ijsje eten.