zondag 28 maart 2021

Dagnotitie (4)

Buiten het bos bloeien de narcissen overvloedig. Dat zag ik op een foto waar neefje T. op zijn hurken een foto maakte van al dat geel in Park Zijpendaal. Ik heb zelf heel vaak dat perk in lentetooi gezien, op weg naar de dierentuin. Waar je nu ook niet in mag. Er is daar nu in de buurt een drive-in voor pannenkoeken, een weer creatief idee om inkomsten naar binnen te halen. Een pannenkoek in een pizzadoos, zie ik op de foto die S. stuurde en die ze dus samen met T. in het park opaten en T. ook nog eens in de spleet van een oude boom ging staan.

Hier in het bos zijn in het weekende wel pizza’s te bestellen en ze hebben een lekkere dunne bodem, weet ik sinds twee dagen en met Pasen kun je ook paasontbijten en een paasdiner bestellen, zalm met aspergers, een lekkere combi, wie weet... en de supermarkt op wandelafstand in de buurt is weer open met handige kampeerdingen, zoals tentharingen en die ben ik vergeten, dus wie weet... en ook frietjes enzo met bijvoorbeeld kippedijensaté, wie weet... dit zijn mijn eet- en winkelopties in het bos.

Maar... het maakt me eigenlijk niet uit, hier in het bos. Of ik nu wel of niet veel lentebloemen zie, of ik wel of geen eten haal, of ik wel of geen zee zie, sawah’s, de Rialtobrug, tempels... Het bos is nu mijn biotoop en ik ben helemaal content.